Τρόποι Αποστολής


Τα προϊόντα αποστέλλονται με DHL και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εάν το προϊόν βρίσκεται στο κατάστημα μας ( εξαιρούνται οι εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές όπου η παράδοση μπορεί να χρειαστεί έως 7 εργάσιμες ημέρες) σε διαφορετική περίπτωση θα ενημερωθείτε από το κατάστημα μας για την ημερομηνία παραλαβής.

Το Constantinos-Jewellery.com δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3.00€, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται 2.00€.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και όταν αυτή είναι έτοιμη για αποστολή θα σας σταλεί μέσω email ο κωδικός voucher – αριθμός αποστολής του πακέτου σας προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας ταχυμεταφορών που έχετε επιλέξει